Ioan Țintean: ”În 2020 vom putea spune că avem întreaga suprafaţă rutieră de drumuri judeţene modernizată ”

470

Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean, liderul ALDE, Ioan Țintean. El a confirmat faptul că, zilele trecute, s-a întâlnit cu reprezentanţii firmelor care  au devenit câștigătoarele contractelor de modernizare a unor tronsoane de drum judeţean. Este vorba de reprezentanţii companiilor Dimex, Îndemînarea Construct, Construct Perom, Mis Grup şi Autotehnorom Suceava.

În afară de activitatea desfăşurată pe tronsonul Ilva Mică până la Măgura Ilvei, unde Autotehnorom Suceava ne scoate peri albi şi nu avem o garanţie a îndeplinirii graficului de lucur, faţă de 2020, cât avem termen de finalizare pentru lucrările de pe principalele drumuri judeţene, toţi s-au angajat că undeva la finalul lui 2019, primul trimestru din 2020, toate lucrările vor fi încheiate, ceea ce însemană că judeţul Bistriţa-Năsăud – cu excepţia drumului de la Viţa – limită de judeţ Cluj, Gledin – Vătava – nu va mai avea nicio porţiune de drum judeţean pietruită”, a declarat Ţintean.

În aceeași ordine de idei, Ioan Țintean a mai precizat că mai există încă trei drumuri care vor fi total reabilitate. E vorba de Cociu – Mocod – Zagra, Beclean – Chiochiş şi Sânmihaiu de Câmpie – Visuia. De asemenea, este stabilit câştigătorul pentru tronsonul Buduş – Şieu – Teaca, pe prima porţiune, Buduş – Şieu debutând deja lucrările.

 ”Sunt convins că în 2020 vom putea declara că avem întreaga suprafaţă rutieră de drumuri judeţene modernizată sau lucrări noi încheiate”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.