Ioan Turc, atac dur la adresa Doinei Pană și a PSD

527

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc a atacat astăzi extrem de dur PSD în întregul lui, dar și personalizând, numele cele mai vehiculate fiind cele ale președintelui Radu Moldovan dar și a deputatului Doina Pană.

Astfel, Ioan Turc a spus că nu pșoate trece indifferent pe lângă informația conform căreia, fostul ministru al Apelor și Pădurilor, deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană ar fi fost otrăvită cu mercur, cei indicați că ar fin făcut acest lucru fiind ”mafia lemnului”.

Deși, Turc a precizat că este un om sensibil la suferințele semenilor săi, nu poate să nu spună faptul că PSD și-a completat arsenalul de campanile electoral cu fumigene și lacrimogene, susținând că otrăvirea cu mercur e o fumigenă politică de campanie: „La fumigene aş putea să menţionez povestea lor absolut halucinantă despre modul în care a crescut nivelul de trai în România, sub guvernarea PSD. La capitolul lacrimogene, sunt obligat să amintesc declaraţia doamnei Pană cum că ar fi fost otrăvită. Am toată compasiunea faţă de probabilele suferinţe ale doamnei Pană”.

 

Cu toate acestea, Turc a adresat mai multe întrebări Doinei Pană: ”Doamna Pană, de ce aţi aruncat această ştire tocmai în campania electorală, evenimentele s-au întâmplat în 2017, susţineţi dumneavoastră? Dacă nu ştiţi cine v-a otrăvit, de ce menţionaţi mafia lemnului? Dacă ştiţi că aţi fost otrăvită de mafia lemnului, oare mafia lemnului nu are şi ea un nume?”

Trecând de la retorică la atacul direct, Ioan Turc a lovit sub centură: ” „Aţi început oare să vă eliminaţi nu numai politic, aţi început să vă eliminaţi şi fizic? Eu cred că nu suntem într-o ţară în care să aruncăm asemenea ştiri, informaţii, fără să venim cu mai multe precizări. Instituţiile statului sunt cele care au abilitatea de a face cercetări, dar dvs., doamna Pană, daţi nişte elemente care au mai mult caracter de petardă lacrimogenă. Lăsaţi să se ridice mai mult fumul şi arăraţi-ne ce se află în spatele perdelei de fum”, a conchis liderul liberal bistrițean.