Ioan Turc, rapsodul Ștefan Hrușcă și Radu Moldovan: Campania asta electorală prin Biserici nu face bine nimănui

746

Turneul pe care îl întreprinde ”rapsodul” Ștefan Hrușcă în județul Bistrița-Năsăud, invitat fiind de un număr de șapte primării dar și de Consiliul Județean,pare să nu fie pe placul PNL și a președintelui Ioan Turc. Dacă, în cazul lui Hrușcă, Ioan Turc nu are de comentat foarte multe, dată fiind notorietatea maramureșeanului stabilit acum în Canada, nu aceeași poziție o are și față de prezența președintelui Radu Moldovan în Bisericile unde colindă ”rapsodul”

”Aud că suntem colindați de magnificul rapsod Ștefan Hrușcă, ceea ce  nu e deloc rău, doar că o face alături de președintele Radu Moldovan, aflat într-un fel de cruciadă. Aș vrea să îi dau un sfat: Domnule Moldovan, mergeți și colindați în căminele culturale, colindați în școli, spitale, în penitenciare, pentru că e un lucru creștinesc, dar nu faceți politică în Biserică”, îl sfătuiește Turc pe Radu Moldovan.

El i-a mai transmis să nu meargă în Biserică ” cu zisul”, iar, ”dacă ar merge rapsodul Hrușcă la  invitația preotului-paroh,  nu e nicio problemă, doar că rapsodul cântă la invitația lui Radu Moldovan, cel care este președintele Consiliului Județean, președinte al PSD BN dar, mai ales candidat la un al  treilea mandat la conducerea județului, ceea ce nu e bine deloc”, susține Turc.

Potrivit lui Turc, președintele Radu Moldovan se află în plină campanie electorală pentru iunie 2020, doar că: ” Moldovan nu înțelege faptul că, lumea nu moare de dragul PSD, iar a face campanie electorală, în Biserică, alături de un îndrăgit rapsod, este un gen de politică total inacceptabilă. În Biserică, lumea merge să se roage, așa că lăsați Biserica în pace, domnule Radu Moldovan, acolo este spațiul sacru unde ne rugăm la Dumnezeu”, a conchis Turc

 

𝗖𝗼𝗻𝗰𝗲𝗿𝘁𝗲𝗹𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗿𝗮𝗼𝗿𝗱𝗶𝗻𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝗶𝗻𝗱𝗲 𝗿𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲𝘀̦𝘁𝗶 𝘀𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗻𝘂𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗦̦𝘁𝗲𝗳𝗮𝗻 𝗛𝗿𝘂𝘀̦𝗰𝗮̆ în Bistrița-Năsăud

 • Joi 12 decembrie – Măgura Ilvei (17.00) și Ilva Mică (20.00)
  • Vineri 13 decembrie – Maieru (17.00) și Rodna (20.00)
  • Duminică 15 decembrie – Căianu Mic (17.00) și Târlișua (20.00)
  • Joi 19 decembrie – Năsăud (20.00)
  • Vineri 20 decembrie – Telciu (17.00)
  • Sâmbătă 21 decembrie – Bistrița (18.00) și Lechința (20.00)