Ioan Turc: ”Vom constitui majorități cu aliatul USR-PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde”

153

PNL Bistrița-Năsăud nu va forma niciun fel de alianțe cu PSD în plan local, dar se ia în calcul formarea unor majorități cu USR-PLUS, PMP și Partidul Verde, a anunțat liderul formațiunii politice, Ioan Turc. 

Am participat astăzi, la București, la ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal, în cadrul căreia au fost analizate rezultatele obținute în alegerile locale. La propunerea președintelui PNL, Ludovic Orban, a fost luată în unanimitate decizia de a nu se face la nivel local niciun fel de alianță cu PSD”, a declarat Ioan Turc.

Liderul liberalilor din Bistrița-Năsăud, recent ales în funcția de primar al municipiului Bistrița, mai completează că s-a luat o decizie și în ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud.

”În ceea ce privește județul Bistrița-Năsăud, vom constitui majorități cu aliatul USR-PLUS, dar intenționăm să negociem și cu PMP și Partidul Verde, plecând de la premisa că și aceste formațiuni își doresc, alături de liberali, o schimbare totală a felului în care se face administrație publică”, a adăugat Turc.