Ionuţ Simionca a prezentat planurile sale pentru Bistriţa. 10 priorități pentru dezvoltarea orașului

95

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Bistriţa, Ionuț Simionca, şi-a lansat programul electoral pentru alegerile locale din 27 septembrie, precizând că acesta cuprinde 10 priorități care au fost stabilite în urma discuțiilor cu cetățenii orașului și ai localităților componente. 

Evenimentul de lansare a programului electoral al candidatului Ionuț Simionca a avut loc vineri, 28 august, în Parcul Muncipal, prezenți fiind și lideri ai formațiunii politice de la nivel central – Eugen Tomac și Cristian Diaconescu.

Ionuț Simionca a precizat că programul său electoral cuprinde 10 priorități, fiind atinse toate domeniile de interes pentru cetățeni, printre care infrastructură, dezvoltare, educație, turism, sănătate, sport sau cultură și recreere. 

Acest proiect politic nu este făcut de Ionuț Simionca și echipa PMP, ci este făcut de bistrițeni, pentru bistrițeni. (…) Am încredere că împreună cu echipa mea vom reuşi să punem Bistriţa pe harta României într-un mod pozitiv, să facem ca Bistrița să fie un etalon în ceea ce înseamnă administraţie locală, curăţenie, să se vorbească de noi, bistriţenii, cu cinste şi mândrie. Asta îmi doresc de la Bistriţa şi cred că asta îşi doresc şi bistriţenii. De prea mult timp am rămas blocaţi. De 30 de ani nu s-au făcut lucruri extraordinare la Bistriţa, utile pentru bistriţeni şi am rămas codaşi şi la dezvoltare, dar şi la nivelul traiului”, a declarat Ionuţ Simionca.

La rândul său, liderul PMP Eugen Tomac a precizat Ionuț Simionca poate conta pe totsuportul său și s-a arătat încrezător că pe 27 septembrie la Bistrița se va da ”un vot istoric”. ”Ne dorim ca acest vot să vină din convingere și să fie susținut candidatul care a demonstat că vrea, știe și poate. (…) Ionuţ Simionca nu este doar un politician care îşi doreşte schimbarea, el vine să transmită un nou val necesar reaşezării municipiului Bistriţa”, a declarat Tomac.

Ionuț Simionca a completat că pe parcursul campaniei electorale va prezenta bistrițenilor în detaliu fiecare dintre proiectele sale pentru dezvoltarea Bistriței.