Ionuț Simionca: ”Bistrița va avea o administrație prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri”

53

Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, dă asigurări că dacă va reuși să obțină un mandat de primar va face în așa fel încât administrația locală să fie una prietenoasă cu cetățenii și cu mediul de afaceri.

”Am fost pe platforma industrială și am vorbit cu bistrițeni care se confruntă cu un spectru larg de probleme, de la cele de infrastructură sau transport în comun, până la curățenie. O altă chestiune care mi-a fost semnalată e cea a competiției neloiale pe care statul o face firmelor private din perspectiva salariilor. După ce bistrițenii mă vor investi, în 27 septembrie, cu încrederea lor pentru funcția de primar, Bistrița va avea o administrație prietenoasă cu cetățenii, dar și cu mediul de afaceri. Putem obține venituri mai mari pentru bistrițeni prin atragerea de investitori, prin susţinerea activă a antreprenoriatului şi a ramurilor economice cu potenţial ridicat”, a precizat Ionuț Simionca.

Candidatul PMP se află zilnic în mijlocul bistrițenilor și le prezintă acestora programul său electoral pentru Primăria Bistrița.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.