Ionuț Simionca dorește sprijinirea persoanelor vârstnice, prin înființarea unor centre de zi pentru pensionari

43

Dacă va reuși să obțină un mandat de primar, candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la conducerea Primăriei Bistrița, Ionuț Simionca, spune că va susține sprijinirea vârstnicilor și a persoanelor vulnerabile, în aceeași măsură în care își propune să susțină și copiii și părinții acestora. 

”M-am întâlnit cu bistrițenii din zona Lama și sunt impresionat de interesul bunicilor cu privire la condițiile asigurate nepoților lor la început de an școlar. Bistrița nu poate să progreseze decât prin solidaritate între generații și prin grija comunități față de cei aflați la nevoie. După 27 septembrie, în calitate de primar al Bistriței, voi avea grijă și de copii, dar și de părinți, și de bunici. Susțin acordarea de facilități pentru părinții încadrați în câmpul muncii și care au în întreținere copii, precum și sprijinirea vârstnicilor și a persoanelor vulnerabile din municipiul Bistrița. În același timp, doresc înființarea unor centre de zi pentru pensionari”, a precizat Ionuț Simionca. (PE)

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.