Ionuț Simionca: Începerea școlii este un pas important pentru revenirea la normalitate

98

Candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, este de părere că începerea școlii este un pas important pentru revenirea la normalitate, motiv pentru care a transmis un mesaj la începutul noului an școlar.  

”Vreau să le urez mult succes în noul an școlar elevilor și profesorilor din Bistrița. Bucuria revederii colegilor și dascălilor este cu atât mai mare pentru copii cu cât, timp de o jumătate de an, pandemia a făcut ca școala să se desfășoare în mediul virtual, fără interacțiuni sociale directe.Înțeleg îngrijorările părinților pe tema sănătății, dar am convingerea că, într-o comunitate responsabilă, cum e cea în care trăim, vom găsi împreună soluții pentru siguranța copiilor. Începerea școlii este un pas important pentru revenirea la normalitate, iar educația este, incontestabil, drumul către un viitor mai bun”, a transmis Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.