Ionuț Simionca: Mă voi preocupa de atragerea de investitori în Parcul Industrial, de încurajarea start-up-urilor și de stimularea domeniului IT

119

Bistrița trebuie să recupereze decalajul față de centrele IT din regiune, este de părere candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca. În opinia sa, acest lucru se poate realiza prin atragerea de noi investitori. 

Am continuat întâlnirile cu bistrițenii în zona industrială. Oamenii sunt îngrijorați de mersul economiei și se tem pentru locurile lor de muncă, pentru salariile care le asigură traiul de zi cu zi. Aceeași preocupare o au și angajații de la RAAL – Prundul Bârgăului. Bistrițenii sunt oameni harnici și trebuie să li se asigure, în schimbul muncii lor, un trai liniștit”, spune Ionuț Simionca.

Dacă va obține un mandat de primar al Bistriței, în vederea asigurării unui trai liniștit cetățenilor, Ionuț Simionca susține că o prioritate a sa va fi atragerea de noi investitoti, astfel încât să se reducă decalajul față de centrele IT din regiune.

”Bistrițenii sunt oameni harnici și trebuie să li se asigure, în schimbul muncii lor, un trai liniștit. După 27 septembrie, în calitate de Primar al Bistriței, voi conduce o administrație prietenoasă cu mediul de afaceri. Mă voi preocupa de atragerea de investitori în Parcul Industrial, de încurajarea start-up-urilor și de stimularea domeniului IT pentru ca Bistrița să recupereze decalajul față de centrele IT din regiune”, a completat candidatul PMP.
Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.