Ionuț Simionca: ”Mulțumesc pentru susținere și încurajări! Duminică, în 6 decembrie, vă aștept la vot!”

67

Deputatul PMP Ionuț Simionca le-a mulțumit, pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, tuturor celor care i-au fost alături și l-au încurajat să candideze pentru un nou mandat în Parlamentul României. Simionca îi îndeamnă pe cetățeni să iasă la vot pe data de 6 decembrie.

”M-am bucurat nespus că măsura carantinării Bistriței a fost ridicată. Am ieșit astăzi între bistrițeni, le-am ascultat problemele și le-am vorbit despre planurile pe care le am pentru județul nostru. Mulți dintre aceștia știau că am luptat pentru redeschiderea piețelor și iată că, la acest sfârșit de săptămână, nedreptatea făcută micilor producători agricoli va lua sfârșit. Sper că se vor redeschide în curând și școlile. Mulțumesc pentru susținere și încurajări! Duminică, în 6 decembrie, vă aștept la vot!”, a precizat Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL – portal www.mesagerulbn.ro, mandatar financiar 11200012.