Ionuț Simionca: ”Nu este permis să avem în municipiul Bistrița cetățeni de mâna a doua!”

60

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, este de părere că actuala administrație locală a greșit enorm că nu a tratat în mod egal toate localitățile componente ale municipiului Bistrița. În opinia candidatului, ”nu este permis să existe în municipiul Bistrița cetățeni de mâna a doua”. 

M-am întâlnit cu locuitorii cartierului Unirea, strada Viile cu pomi care mi s-au plâns de aceleași probleme ce caracterizează cartierele periferice ale municipiului Bistrița: străzi neasfaltate, absența apei potabile și a canalizării, lipsa creșelor. Bistrițenii au nevoie de un primar care să ofere condiții civilizate de viață în întreg orașul. Nu este permis să avem în municipiul Bistrița cetățeni de mâna a doua!”, a spus Ionuț Simionca.

Însă, candidatul PMP consideră că lucrurile ar putea sta altfel după data de 27 septembrie.

Am convingerea că, în 27 septembrie, bistrițenii tăcuți, care muncesc și își văd liniștiți de treburile lor, vor sancționa drastic la vot partidele tradiționale, PSD și PNL, pentru lipsa de legătură cu realitatea gri a vieții in cartierele de la periferia Bistriței”, a completat Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.