Ionuț Simionca (PMP): ”Vă sunt recunoscător pentru această experiență. Ce se va întâmpla de aici înainte în politica mare nu mai depinde de mine”

109

Președintele Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a mulțumit, printr-un mesaj postat pe Facebook, tuturor alegătorilor care au votat listele formațiunii politice la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Indiferent dacă PMP intră sau nu în Parlamentul României, Simionca îi asigură pe bistrițeni că va continua să lupte pentru cauzele lor.

”Vreau să le mulțumesc bistrițenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o la vot în 6 decembrie. Este o mare onoare pentru mine să fiu votat de aproape 11% dintre cei care s-au prezentat la urne. Am învățat foarte multe lucruri de la fiecare dintre voi, m-ați determinat să fiu un om mai bun și mai performant, să nu mă las intimidat de obstacolele care apar pe parcurs”, a transmis Ionuț Simionca.

Potrivit acestuia, PMP Bistrița-Năsăud se află pe primul loc într-un clasament intern al partidului referitor la rezultate obținute de organizațiile județene din țară.

Votul vostru a făcut posibil ca PMP Bistrița-Năsăud să fie pe primul loc între organizațiile partidului la nivel național. Ce se va întâmpla de aici înainte în politica mare nu mai depinde de mine”, a adăugat Simionca.

Cu toate că procesul de centralizare a voturilor la nivel național nu este încă încheiat și nu se știe deocamdată dacă PMP va atinge sau nu pragul electoral necesar pentru a intra în Parlament, Simionca spune că, indiferent de rezultat, va continua să fie alături de bistrițeni și să lupte pentru cauzele lor.

Vă asigur însă că voi lupta, și pe mai departe, pentru cauzele bistrițenilor și ale județului Bistrița-Năsăud – pentru dezvoltare și bunăstare. Vă sunt recunoscător pentru această experiență. Încă o dată, vă mulțumesc!”, a adăugat președintele PMP Bistrița-Năsăud.

La nivel județean, PMP Bistrița-Năsăud s-a clasat pe locul al treilea, reușind să obțină 7.807 de voturi (9,60%) la Senat și 8.841 de voturi (10,91 %) la Camera Deputaților.

La nivel național, potrivit ultimelor rezultate parțiale comunicate de Biroul Electoral Central, rezultate după centralizarea voturilor din 98,68 % din secțiile de votare, Partidul Mișcarea Populară nu a reușit, nici la Camera Deputaților și nici la Senat, să atingă pragul de 5 la sută necesar pentru intrarea în Parlament.