Ionuț Simionca: ”PSD și PNL se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe””

295

De la tribuna Camerei Deputaților, deputatul PMP de Bistrița-Năsăud, Ionuț Simionca, a lansat acuzații grave la adresa PSD și PNL, formațiuni politice despre care spune că ”se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe”.

”PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților”, a transmis deputatul PMP, Ionuț Simionca.

Numulțumirea deputatului este legată de inițiativa sa legislartivă referitoare la construcția Autostrăzii Nordului.

Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL). Speranța mea este că PNL și PSD vor înțelege, măcar în al 12-lea ceas, că județul Bistrița-Năsăud și bistrițenii au nevoie ca de oxigen de o autostradă și de o șosea de centură pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal”, a adăugat Ionuț Simionca.

Autostrada Nordului

PNL și PSD se ceartă în Parlament de ochii lumii, dar, pe sub masă, își dau mâna pentru a-și pune apropiații/apropiatele în posturi călduțe. Nici vorbă de interes național, de interesele românilor. Cea mai bună dovadă este faptul că, din cauza dezinteresului celor două partide tradiționale, este nevoie de mai mult de un an de zile pentru votarea legii privind Autostrada Nordului în Camera Deputaților. Proiectul de lege pe care l-am inițiat a mai făcut însă un pas spre votul final. Chiar dacă liberalii s-au împotrivit, Comisia de buget a dat, în această săptămână, aviz favorabil propunerii mele legislative. M-aș fi așteptat ca măcar Robert Sighiartău, care e bistrițean și ar trebui să țină cu bistrițenii, să susțină acest proiect în comisie. Mai avem un singur hop de trecut: un aviz de la Comisia pentru transporturi din Camera Deputaților (comisie care așteaptă un punct de vedere de la Guvernul PNL).Speranța mea este că PNL și PSD vor înțelege, măcar în al 12-lea ceas, că județul Bistrița-Năsăud și bistrițenii au nevoie ca de oxigen de o autostradă și de o șosea de centură pentru a recupera decalajele de dezvoltare față de alte județe din Ardeal.

Publicată de Ionut Simionca pe Miercuri, 14 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.