Ionuț Simionca: ”Viișoara are nevoie ca de aer de Autostrada Nordului”

124

Candidatul PMP Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca, spune că localitatea Viișoara are nevoie ca de aer de Autostrada Nordului, motiv pentru care afirmă că o astfel de investiție va fi prioritară dacă va reuși să obțină un mandat de primar. 

Am vizitat cartierul Viișoara, un cartier al Bistriței copleșit de trafic, în care lipsesc locurile de joacă pentru copii și care pare neîngrijit din cauza șantierelor lăsate neacoperite. Oamenii din Viișoara știu deja cât de mult m-am zbătut pentru o centură ocolitoare, parte a Autostrăzii Nordului. Le mulțumesc celor care susțin candidatura mea la Primăria Bistrița și am convingerea că, din poziția de primar, voi relansa proiectele mari de infrastructură care blochează astăzi traficul în capitala noastră de județ”, spune Ionuț Simionca.

În calitate de deputat, Ionuț Simionca a inițiat un proiect de lege privind construcția Autostrăzii Nordului. Cu toate că proiectul a fost adoptat de Senat încă din primăvara anului trecut, acesta este blocat în comisia de specilitate din Camera Deputaților.