Ionuț Simionca: ”Voi lupta în Parlament pentru promovarea legii ‘Oxigen pentru HoReCa’”

158

Firmele din Bistrița-Năsăud afectate de pandemie, în mod particular cele din HORECA, trebuie să primească sprijin pentru revenire economică, este de părere deputatul Ionuț Simionca.

Voi lupta în Parlament pentru promovarea legii pe care am inițiat-o, Legea ‘Oxigen pentru HORECA’, ce ar putea salva aceste afaceri de la faliment. Voi susține promovarea de granturi pentru HORECA, suspendarea taxelor și impozitelor specifice domeniului, suspendarea plății contribuțiilor sociale și a impozitelor cu reținere la sursă pentru firmele din HORECA, amânarea plății ratelor la credite. Pentru toate firmele afectate de pandemie, voi suține acordarea de granturi, credite cu dobândă subvenționată, extinderea termenului limită pentru plata taxelor și impozitelor, suspendarea plății chiriei și a utilităților pentru IMM-urile aflate în dificultate, ajutor sub formă de subvenții salariale pentru angajați în vederea evitării concedierilor”, a declarat Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL – portal www.mesagerulbn.ro, mandatar financiar 11200012.