Ionuț Simionca: Voi trata cu prioritate introducerea utilităților publice și asfaltarea străzilor în cartierele aflate la periferia orașului

41

Introducerea utilităților publice și asfaltarea străzilor în cartierele aflate la periferia orașului reprezintă o altă prioritate a candidatul Partidului Mișcarea Populară Bistrița-Năsăud la funcția de primar al municipiului Bistrița, Ionuț Simionca. 

M-am întâlnit ieri cu bistrițeni de pe strada Zăvoaie, iar apoi cu cei din cartierul Unirea, de pe strada Morii. Problemele de infrastructură sunt cele care îi supără cel mai rău pe oameni. Și au perfectă dreptate. Sunt străzi fără apă, fără canalizare, fără asfalt. După 27 septembrie, când voi deveni Primar al Municipiului Bistrița, voi trata cu prioritate introducerea utilităților publice și asfaltarea străzilor în cartierele aflate la periferia orașului. Vă mulțumesc pentru încredere și vă aștept la vot”, a transmis Ionuț Simionca.

Articol electoral comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Bistrița-Năsăud, executat de SC Modern Media Group SRL– portal mesagerulbn.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 21200020.