Juniorii U 19 de la Minerul Rodna, campioni județeni, au pierdut dramatic calificarea la faza zonală contra celor de la Victoria Carei.

798

Pe 6 și 8 iunie, după ce au câștigat campionatul județean de juniori Under 21, Minerul Rodna a disputat un baraj (în dublă manșă) cu sătmărenii de la Victoria Carei pentru accederea la faza zonală a competiției naționale. Joia trecută, jucătorii antrenați de Alex Boldiș s-au impus, în fața propriilor spectator, cu 1-0, prin golul marcat de Gabriel Gabor. Din păcate, returul jucat, ieri, la Carei, doar ”nesimțirea centralului”, potrivit lui Boldiș, i-a privat pe tinerii de la Minerul Rodna de o calificare spectaculoasă.

La pauză, cei din Carei aveau 3-0 și jubilau deja, dar, în repriza secundă, am revenit la 3-2, prin reușitele lui Ionuț Pop și Traian Ianoș, scor la care eram calificați, însă, în ultimul minut al prelungirilor, centralul din Baia Mare ne-a penalizat cu o lovitură de pedeapsă care nu a fost, fază din care cei din Carei au marcat golul calificării. Păcat că cineva a trebuit să-și bată joc de munca acestor copii !…”, ne-a declarat, astăzi, Alex Boldiș.