Liderul PSD Bistrița-Năsăud invită PNL și PMP la discuții pentru a forma o majoritate în Consiliul Județean

212

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, invită liderii PNL și PMP la discuții pentru a forma o majoritate în Consiliul Județean și pentru a continua proiectele care vizează dezvoltarea județului.

Invit partidele politice, membre ale Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în urma votului dat de căre cetățeni pe 27 septembrie, la discuții în ceea ce privește crearea viitoarei majorități și continuarea proiectelor care sunt în interesul tuturor cetățenilor. E prima dată când o fac și, așa cum am spus și în campanie, în funcție de cum vor vota cetățenii, eu voi lua act de decizia lor. Acum am luat act de decizia cetățenilor, suntem trei formațiuni politice în Consiliul Județean – Alianța pentru Bistrița-Năsăud, Partidul Național Liberal și Partidul Mișcarea Populară. Invit liderii acestor partide politice să ne așezăm la masă și să vedem care sunt cele mai bune soluții pentru ca proiectele de dezvoltare ale județului Bistrița-Năsăud să continue. Eu am toată disponibilitatea să atau la masă alături de ceilalți lideri”, a declarat Emil Radu Moldovan.

Liderul PSD Bistrița-Năsăud a câștigat, pentru a treia oară, președinția Consiliului Județean, reuțindă obțină un procent de 51,75% din numărul total al voturilor valabil exprimate.