Liderul PSD, Marcel Ciolacu, la Bistrița: Radu Moldovan este cel mai performant preşedinte de consiliu judeţean din România

103

Liderul Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a afirmat vineri, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, că Emil Radu Moldovan este ”cel mai performant președinte de consiliu județean din România”. În opinia acestuia, Moldovan va câștiga cu siguranță un nou mandat în fruntea administrației județene. (PE)

Radu Moldovan este, de departe, cel mai performant preşedinte de consiliu judeţean – nu al PSD, ci al României. Cred că aveţi şi dumneavoastră cifrele şi statisticile: în acest moment, Radu Moldovan a adus în judeţul dumneavoastră, numai din fonduri europene, 5.000 de euro pe cap de locuitor. Următoarele judeţe sunt până în 2.000 de euro, deci diferenţa este dublu şi. Cea mai serioasă organizaţie a PSD din Ardeal, cu cele mai bune performanţe ale PSD. Sunt ferm convins că şi în următorul mandat Radu Moldovan va face, înainte de politică, administraţie locală şi mă bazez pe ajutorul şi pe experienţa lui, atât administrativă, cât şi politică, şi în echipa de conducere de la Bucureşti, unde este vicepreşedinte la nivel naţional“, a declarat Marcel Ciolacu.

Emil Radu Moldovan candidează pentru cel de-al treilea mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud.