Liga Florilor: Gloria apusă a Zalăului lui Tadici 33-23. Fetele lui Pașca urcă pe 3 și se pregătesc de Cupele Europene

362

Etapa cu numărul 22 a Ligii Florilor a adus la Bistrița, Zalăul antrenat de vulcanicul Tadici, cel care a făcut show și pe terenul Sălii Polivalente. Nu prea i-a folosit la nimic, fetele sale jucând mult sub nivelul echipei din Bistrița. Jocul bun al bistrițencelor s-a văzut direct pe tabela  de scor, în cele 10 goluri diferență.

Victoria uriașă obținută împotriva Zalăului, propulsează Gloria 2018 pe locul 3, loc de Cupe Europene.

Dar, până acolo mai e cale lungă, programul echipei lui Pașca, nefiind unul deloc ușor, prima ciocnire fiind la București cu CSM-ul pe data de 24 aprilie, după care, pe 5 mai, meci acasă cu Galațiul.

Până atunci însă,  Final Four-ul Cupei României se va disputa în Bistriţa, în perioada 20 – 21 aprilie 2019″, a anunțat  FRH. Bistriţa a mai găzduit un turneu final al Cupei României, în sezonul 2006-2007. Atunci, Oltchim a câştigat finala cu Rulmentul Braşov, scor 27-20. CSM București, SCM Rm. Vâlcea, Măgura Cisnădie și HC Zalău sunt calificare la turneul final. Vâlcea și Cisnădie se vor duela în prima semifinală, în vreme ce HC Zaluă și CSM București – deținătoarea Cupei, vor juca în cealaltă.