Liga Florilor: Gloria Bistrița joacă astăzi contra Rapidului: ora 17.00, TVR HD

343

Meciul este programat pentru vineri după-amiază la București, de la ora 17.00 și se vede în direct pe TVR HD. Bistrițencele antrenate de Horațiu Pașca au debutat în turul competițional 2019-2020 cu o înfrângere suferită în fața propriilor suporteri, meciul cu SCM Craiova fiind pierdut cu scorul de 22 la 24. În prezent, Gloria ocupă locul 11 în clasament, în timp ce Rapid e pe ultimul loc.

Înaintea partidei, după ultimul antrenament , Pașca a spus următoarele:  ”Din păcate nu am debutat așa cum ne-am fi dorit în acest campionat iar acum ne așteaptă o a doua etapă extrem de importantă pentru noi.
Avem o deplasare lungă și dificilă la Rapid. Întâlnim o echipă care în etapa inaugurală chiar dacă a pierdut la 10 goluri, cred eu că diferența de scor din meciul lor cu Corona Brașov este mult prea mare față de ceea ce s-a întamplat pe teren. Rapid este o echipă bine pregătită, care joacă un handbal modern și are obiective îndrăznețe. Vom juca într-o sală unde aportul publicului este imens și crează o presiune fantastică.Noi ne-am pregătit foarte bine săptămâna aceasta și vom fi foarte atenți.”