Liga Florilor: U Cluj-Gloria 2018 Bistrița, sâmbătă,9 februarie. Horațiu Pașca: Suntem constienți că ne așteaptă un meci foarte foarte greu la Cluj!

560

Gloria 2018 Bistrița a intrat pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru partida de sâmbătă, 9 februarie, de la Cluj-Napoca, Meciul începe la  11.00, în sala ”Horia Damian”. Potrivit celor spuse de Horațiu Pașca, antrenorul principal al Gloriei, meciurile dintre echipele din Bistrița și Cluj au avut o încărcătura aparte: ”Întotdeauna meciurile dintre echipele din Bistrița și Cluj au avut o încărcătura aparte. Indiferent de locurile pe care le ocupăm în clasament meciul este este unul special”.

În ceea ce privește moralul echipei pe care o antrenează, Horațiu Pașca spune următoarele: ” Venim după o victorie acasă împotriva ocupantei locului III în LigaFlorilor –Măgura Cisnădie, și avem un moral bun. Suntem constienți că ne va aștepta un meci foarte foarte greu la Cluj, pentru că întâlnim e o echipa care reprezintă un mix interesant între experiență și tinerețe. Marea majoritate a jucătoarelor tinere de la UniversitateaCluj au cochetat de-a lungul timpului cu loturile naționale de junioare și tineret și chiar cu ceea ce înseamnă acum România B. Suntem foarte atenți și pregătim meciul foarte bine”.

Din lotul pentru Cluj-Napoca va face parte Andreea Tetean, revenită în echipă, dar va absenta Paula Garcia Avila. De asemenea, Magdalena Paraschiv  a suferit o accidentare la meciul cu Cisnădie și încă nu se pregătește cu echipa, însă am primit asigurări de la staff-ul medical ca va fi recuperată.”

 

Partida dintre CS U Cluj Napoca și CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud va fi arbitrată de 𝘿𝙞𝙖𝙣𝙖 𝙁𝙡𝙤𝙧𝙚𝙨𝙘𝙪 (Argeș) și 𝘼𝙣𝙖𝙢𝙖𝙧𝙞𝙖 𝙎𝙩𝙤𝙞𝙖 (București).

Observator din partea Federației Române de Handbal: 𝙂𝙞𝙜𝙞 𝙎𝙖𝙣𝙙𝙞 𝘼𝙣𝙩𝙤𝙣𝙚𝙨𝙘𝙪 (Arges)