Lotul Gloriei Bistrița 2018 a fost prezentat oficial înaintea unui turneu internațional în Coreea de Sud.

791

Lotul Gloriei 2018 pentru sezonul competițional 2019-2020 a fost prezentat în această seară în fața suporterilor bistrițeni care au umplut până la refuz Sala Polivalentă. Înainte de eventul prezentării, în fața sălii pline au evoluat în două reprize de dnasuri majoretele de la la Cheers All Stars, iar trupa clujeană  Kameleon a cântat mai multe coveruri.

După prezentarea oficială a noului lot, fetele lui Pașca au jucat un amical în compania U Cluj, handbalistele de la Gloria 2018 impunându-se cu scorul de 32 la 29.

Horațiu Pașca a făcut declarații înainte de event: ” Chiar dacă nu mă crede multă lume,  am emoţii. Redebutăm în fiecare an, chiar dacă asta face parte din viaţa noastră şi înainte de fiecare debut am mari emoţii, mai ales vizavi de întâlnirea cu publicul bistriţean. Debutăm într-un nou sezon în care cred că pretenţiile au crescut faţă de anul trecut. Performanţa de anul trecut ne obligă şi aştept cu foarte mare interes începutul de campionat.   Cred că obiectivul nostru ar trebui să fie un loc care să permită participarea în Cupele Europene, pentru că, în momentul în care promovam în Liga Naţională, transmiteam de fiecare dată că trebuie să-ţi clădeşti un nume şi un renume şi trebuie să devii o prezenţă stabilă în Liga Naţională, în primul rând, ca după aceea să poţi să-ţi doreşti mai mult. Cred eu că pentru a ne putea dori mai mult decât anul trecut trebuie să ne confirmăm statutul, anul viitor, cu o nouă prezenţă cu Cupele Europene”.

 

Vineri dimineață, Gloria 2018 începe ”aventura” coreeană, fetele lui Pașca urmând să participe la un turneu internațional în Coreea de Sud – “2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament”. La acest stagiu de pregătirre au mai fost invitate de către Busan Bisco, organizatoarea turneului, naţionalele Angolei şi Australiei (calificată la Campionatul Mondial), Zvezda Zvenigorod – Rusia şi Ringkobing Handbold – Danemarca.

 

Lotul CS Gloria 2018 BN în sezonul 2019-2020:

Nicoleta Elena Dincă ( 2)

Magdalena Elena Paraschiv ( 3)

Laura -Ioana Pristăvița ( 4)

Szilvia Szabo ( 5)

Maria Țanc (8)

Diana Ana–Maria Șamanț ( 9)

Darly Zoqbi de Paula ( 12)

Valentina Neli Ardean Elisei (15)

Ljubica Nenezic ( 16)

Teodora Adriana Bloj (17)

Daniela Elena Todor ( 18)

Dziyana Ilyina (21)

Daniela Constantina Rațiu ( 24)

Andreea Lucreția Tetean (25)

Natallia Vasileuskaya ( 28)

Ștefania -Costela Lazăr ( 67)

Andra Liviana Moroianu ( 79)

Mariana Costa ( 88)

Ana-Maria Inculeț ( 94)

Bianca -Adina Zegrean (96)

STAFF TEHNIC:
Horațiu Pașca – antrenor principal
Radu Alexandru Moldovan – antrenor secund
Lucian Valentin Andreieș – preparator fizic

Cătălin Alexandru Rațiu – fizioterapeut

Alexandru Filip Chiuzan – maseur

***