Meciuri grele pentru Gloria 2018: astăzi cu Brașovul și sâmbătă cu Zalăul. Ce spune Horațiu Pașca?

226

Handbalistele de la Gloria 2018 se pregătesc de înfruntarea pe propriul teren a două echipe puternice, partidele urmând să aibă loc, miercuri și sâmbătă. Primul meci este programat chiar astăzi, 11 septembrie, cu începere de la ora 17.00, în compania primei clasate, Corona Brașov. A doua înfruntare are loc sâmbătă, 14 septembrie, tot de la ora 17.00, contra HC Zalău. Gloria 2018 BN a fost învinsă în prima etapă de SCM Craiova și a câștigat vineri seara în deplasare la Rapid București. Jucătoarele noastre au marcat în primele două meciuri din acest sezon 46 de goluri și au primit cu două mai puțin.

Horațiu Pașca, antrenor CS Gloria 2018 BN: ”E o săptămână extrem de importantă pentru noi. Întâlnim astăzi Corona Brașov, o formație cu maximum de puncte după primele două etape. A jucat foarte bine împotriva celor de la Brăila, un adversar cu pretenții în Liga Florilor. Corona Brașov are o echipă aproape nouă în acest sezon, cu multe transferuri realizate în vară, unul dintre cele mai importante fiind cel al Cristinei Laslo. De menționat este și revenirea Elizei Buceschi. Corona e o echipă care joacă un handbal modern, care și-a propus podiumul în acest sezon. Sunt convins ca vor veni la Bistrița cu intenția de a câștiga toate cele trei puncte.
Noi am rămas datori față de publicul nostru după meciul din prima etapă cu Craiova de pe teren propriu și ne dorim foarte mult să ne luam revanșa în fața lor și să îi vedem multumiți la finalul partidei.”