Medalie de bronz pentru bistrițeanca Cristiana Chirlejan la CAMPIONATELE EUROPENE DE KARATE SHINKYOKUSHIN de la Praga

952

Peste 470 de sportive din 25 de țări europene au fost prezenți în aceste zile la Praga, Cehia, acolo unde s-a desfășurat Campionatele Europene de Karate Shinkyokushin. Bistrița a fost reprezentată de C.S. Karate cu un lot de cinci sportivi, dar și doi arbitrii. Cireașa de pe tortul competiției a revenit Cristianei Chirlejan, care a obținut bronzul la seniori, la Kata U21.

Delegația României revine în țară cu un total de 10 medalii, dintre care 3 de aur și o sportivă calificată la Campionatul Mondial din Tokyo, Japonia, plus premiul “Best Technique” pentru Anthony Ochian.

Juniori bistrițeni au fost la înălțime, obținând două medalii de bronz, o medalie la proba de Kata, prin Dolha Denisa și o medalie de bronz prin Pop ClaudiuMoldovan Luca și Negrea Valentin s-au clasat pe locurile V, Luca la proba de kata, Valentin la proba de kumite, amândoi având un parcurs dificil.

Cristiana Chirlejan:  ” Am obținut locul 3 în campionatul european de karate Shinkyokushin. Vă spun că această postare  nu are legătură cu medalia sau locul obținut. Aici e  vorba despre dragoste și recunoștință. Este minunat să fii un concurent și să concurezi pentru a cunoaște toate emoțiile din lume. Dar, după cum știe toată lumea, sentimentele sunt limitate. De la vârsta tânără de 6 ani, de când practic karate, am fost și mândră, dar și dezamăgită, mulțumită. Am avut sentimente de frică, curaj, am fost îngrijorată și detașată, adică am avut trăirile unui sportive. Pot să recunosc că am avut suișuri și coborâșuri. Totuși, dacă cine m-ar întreba: Dacă știi toate acestea, de ce mai concurezi? Răspunsul e simplu: Transfom toate aceste emoții în dragoste și recunoștință. Dragoste pentru calea pe care am ales-o, dragoste pentru karate, iubire pentru toți oamenii care m-au sprijinit și mă  iubesc. Mulțumesc!”