Nicolae Moldovan: Am semnat azi contractul de finanțare pentru modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada”

355

Sala de ședințe a Palatului Administrativ a fost astăzi gazda unui eveniment important pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud – semnarea a unui număr de cinci contracte cu finanțare din fonduri europene prin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

La eveniment au luat parte vicepremierul Daniel Suciu, ministrul Ioan Deneș, președintele Consiliului Județean BN, Radu Moldovan, primarul orașului Beclean, Nicolae Moldovan, viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae.

Nicolae Moldovan: ”Am semnat azi contractul de finanțare pentru modernizarea Grădiniței cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada”, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc la sediul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, în prezența Viceprim-ministrului României și Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu, Ministrului Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș, Președintelui Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan și Viceprimarului municipiului Bistrița, Cristian Niculae.

Reabilitarea, extinderea și dotarea corespunzătoare la standarde europene a Grădiniței cu Program Prelungit “Albă ca Zăpada” este un proiect care va aduce un beneficiu extraordinar cetățenilor din Beclean și sunt foarte mulțumit că am reușit să obținem această finanțare din surse externe.

Totodată aș vrea să anunț faptul că săptămâna aceasta, în data de 20 martie, o comisie de experți ai ADR Nord-Vest a vizitat Spitalului Orășenesc Beclean pentru verificarea ultimelor detalii tehnice în vederea obținerii fondurilor europene pentru reabilitarea și dotarea modernă a Ambulatoriului.

Aceste proiecte aduc un plus semnificativ orașului nostru care în ultimii ani a beneficiat de numeroase modernizări.

Vă asigur că noi ca administrație publică locală facem tot posibilul să continuăm în această direcție a dezvoltării, astfel încât să fim cu toții mândri de orașul Beclean.