Noul primar al Bistriței şi noii consilieri locali au depus jurământul. Ioan Turc: ”Vom forma o echipă puternică!” (FOTO)

434

Primarul Bistriței, Ioan Turc, şi noul Consiliu Local au depus joi jurământul de învestitură, ocazie cu care noul edil al municipiului a anunțat că va forma o echipă puternică în Primăria Bistrița, alături de care ”se va apuca de treabă”.

Este o onoare să mă aflu aici în calitate de primar al municipiului Bistrița, onoare pentru care mulțumesc lui Dumnezeu și mulțumesc tuturor bistrițenilor. Mă întorc după 13 ani în Primăria orașului. Indiferent unde am lucrat, am fost un om de echipă. Vom forma o echipă puternică în Primărie, pe care știu că mă voi putea baza în efortul de a da orașului o administrație de înaltă performanță. Mă bazez pe susținerea cetățenilor orașului, a cetățenilor care m-au votat sau nu m-au votat, pentru că voi fi primarul tuturor bistrițenilor. Mă bazez pe suportul consilierilor locali și sunt sigur că ne dorim același lucru: dezvoltarea orașului și creșterea calității vieții bistrițenilor. Mă bazez pe sprijinul presei, care este un partener puternic și necesar în procesul de informare a oamenilor, cât și pentru evidențierea problemelor acestora. Mă bazez pe sprijinul parlamentarilor din județul nostru și pe susținerea Guvernului României pentru toate marile proiecte pe care le vom transpune în realitate. Mă bazez pe înțelegerea familiei mele. Greul de abia acum începe, până acum a fost doar încălzirea. Le mulțumesc foștilor primari ai municipiului – domnilor Florin Chereji, Marian Toniuc, Pavel Popescu, Vasile Moldovan și Ovidiu Teodor Crețu – pentru tot ceea ce au făcut în folosul comunității. Ne apucăm de treabă! Doamne ajută!”, a transmis Ioan Turc.

Tot joi a fost constituit și noul Consiliu Local Bistrița, din componența căruia vor face parte 21 de consilieri, după cum urmează: Florin Urîte (PNL), Ioan Peteleu (PNL), Tudor Filip (PNL), Doina Macarie (PNL), Ionel Ruști (PNL), Daniel Brici (PNL), Cristian Munthiu (PNL), Sorin Hangan (PNL), Daniela Hudrea (PNL), Nicolae Pugna (PNL), Cristian Niculae (PSD), Alexandru Bria (PSD), Mathe Attila (UDMR), Lucia Săsărman (PSD), Andrei Kozuk (PSD), Silvia Galben (PMP), Ștefania Stere (PMP), Oana Săcălean (PMP), Nicolae Pavelean (USR-PLUS), Călin Stan (USR-PLUS), Daniel Dumitru Ciobănică (Partidul Verde).

Din cei 21 de consilieri validați de Judecătoria Bistrița, de la ceremonia de depunere a jurământului a lipsit un consilier din partea PMP – Silvia Galben.

Începând de astăzi, atât primarul Ioan Turc, cât și noul Consiliu Local își pot intra în mod oficial în atribuții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.