O femeie a fost găsită moartă în zona căii ferate din localitatea Coșbuc

294

O femeie de 59 de ani a fost găsită decedată, duminică seara, lângă calea ferată de pe raza localității Coșbuc, polițiștii stabilind că aceasta ar fi fost accidentată de tren.

Un echipaj din cadrul Secției 6 Poliție Rurală a intervenit în localitatea Coșbuc, unde a fost sesizat faptul că o femeie este căzută pe terasamentul căii ferate, în stare se inconștiență. Din păcate, la fața locului a fost constatat decesul femeii. Aceasta a fost identificată ca fiind în vârstă de 59 de ani, din Coșbuc și, conform primelor verificări, se pare că ar fi fost accidentată de tren”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Totodată, pentru stabilirea exactă a cauzei decesului va fi dispusă necropsia cadavrului. Cazul a fost preluat de către polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii, împreună cu criminaliști din Bistrița-Năsăud, efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care aceasta a decedat.