”O zi de vară”, pe scena Casei de Cultură din Năsăud, în 18 aprilie

378

În 18 aprilie, cu începere de la ora 19.00, Cuibul Artiștilor – o inițiativă bucureșteană – poposește la Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud, cu spectacolul de teatru intitulat ”O zi de vară”, o comedie absurdă de Slawomir Mrozek.

Actorii Vlad Basarabescu, Serin Jemaa și Victor Țăpeanu, vor fi protagoniștii unui spectacol despre conflict și pasiune. ”O zi de vară” este o poveste pe două planuri – unul despre războiul sexual și intelectual dintre bărbat și femeie, iar celălalt despre conflictul dintre un bărbat căruia îi reușește totul în viață și unul căruia nu îi reușește absolut nimic. Cum poate o femeie să sucească mintea unui bărbat? Dar mințile a doi bărbați? La câte metode recurge o femeie pentru a cuceri un bărbat? Pentru a afla răspunsurile, publicul este așteptat la Casa de Cultură din Năsăud pe 18 aprilie.

Intrarea la eveniment costă 12 lei, biletele putând fi achiziționate de la Centrul de Promovare și Informare Turistică din Năsăud, dar și, în ziua spectacolului, de la casa de bilete a instituției de cultură.