Oameni cu suflet mare la școala din Valea Mare ! Într-o singură zi, unitatea de învățământ din comuna Șanț a fost renovată și dotată de voluntarii Bosch România

3963

Grație implicării tinerei și ambițioasei manager al Complexului Turistic Blazna, Diana Pop, alături de directorul Școlii Gimnaziale ”Enea Grapini” din Șanț, profesorul Daniel Sasu, astăzi, o echipă de 60 de angajați ai Centrului de Inginerie Cluj din cadrul Companiei Robert Bosch România au făcut un lucru lăudabil în folosul unității de învățământ din satul Valea Mare. Astfel, cu multă determinare și bucurie, voluntarii Bosch au pus mâna și au renovat sălile de grădiniță și grupă pregătitoare ale Școlii ”Lucian Valea” din Valea Mare. În plus, ”bunii samariteni” au adus mobilier pentru sălile de curs.

După cum ne-a declarat Erika Varga, șefa voluntarilor prezenți astăzi la Valea Mare, Compania Robert Bosch are peste 7000 de angajați în România, urmând ca în acest an  să fie înființată Fundația Bosch în România, cu scopul susținerii pilonilor responsabilității sociale.