Pe 6 și 7 iunie, de Zilele Năsăudului, restricții de circulație în centrul orașului !

707

Pe 6 și 7 iunie, cea de-a XVIII-a ediție a Zilelor Năsăudului revine în centrul orașului. La fel ca și anul trecut, pentru bună desfășurare a manifestărilor, edilii vor pune în aplicare un plan ce va închide temporar circulația pe principală arteră a orașului, în Piață Unirii (vezi foto).

Evenimentul va avea loc în Centrul orașului Năsăud, cu închiderea Bulevardului Grănicerilor, începând cu data de 5 iunie 2019, din intersecția B-dul Grănicerilor cu Strada Vilgil Șotropa (strada Poștei), respectiv din dreptul Bisericii Sf. Constantin și Elena și până în dreptul Școlii de Aplicație Năsăud (sensul de mers spre localitatea Salva).
De asemenea, rugăm deținătorii de autovehicule să nu parcheze pe străzile Vasile Nașcu și Virgil Șotropa (fostă Poștei), în zilele de 6 și 7 iunie 2019, spre a nu bloca traficul rutier !”, se arată într-un comunicat al administrației locale, remis în urmă cu câteva minute

Restricția de circulație va începe efectiv în partea a două a zilei de 5 iunie, odată cu amplasarea scenei, a corturilor, a meselor comercianților etc.