PMP cere revocarea din funcție a președintelui secției de votare nr. 61 din Beclean

421

Prim-vicepreședintele PMP Bistrița-Năsăud, Ioan Caius Cârcu a sesizat Biroul Electoral Central cu privire la faptul că, președintele secției de votare nr.61 din orașul Beclean a făcut campanie electorală pe rețelele de socializare în favoarea PSD/

 

” SESIZARE

Prin care solicitam revocarea din functia de presedinte al sectiei de votare nr. 61, din Beclean, pe dl. Tecar Vasile Grigore.

Motivul acestei sesizari este acela ca susnumitul, in calitate de presedinte al sectiei de votare mentionate face campanile electoral pentru Partidul Social Democrat azi data de 25.05.2019 prin intermediul retelelor de media, indemnand la vot pentru PSD si pentru a nu se vota la referendum.

Anexam poza din profilul persoanei de pe whatsup si numarul lui de telefon.

Conform dispozitiilor legale expertii electorali si presedintii desemnati ai sectiilor de votare nu au voie sa faca parte dintr-un partid politic.

Consideram noi ca prin atitudinea lui de a indemna cetatenii din orasul Beclean sa voteze PSD el face dovada ca nu are voie sa faca parte din corpul expertilor electorali care indeplinesc functia de presedinte al unei sectii de votare.

Numarul de telefon este verificat: 0749659148

Aceasta sesizare a fost transmisa de asemenea si presei din jud. Bistrita Nasaud.

 

Prim-vicepresedinte PMP Bistrita Nasaud

      Cârcu Ioan Caius