PMP susține o bistrițeancă pe locul 14 la euroalegeri: Silvia Galben

707

Secretarul general al PMP Bistrița-Năsăud, Silvia Elisabeta Galben este a patra bistrițeancă care primește un loc, dacă nu eligibil, cel puțin vizibil pe lista națională a unui partid politic pentru euroalegerile din 26 mai. Cert, Silvia Elisabeta Galben a primit locul 14 pe lista PMP, listă deschisă de liderul de facto al acestei formațiuni politice, fostul președinte al României, Traian Băsescu.

  

Potrivit celor spuse de deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP BN, formațiunea politică condusă de Eugen Tomac are cea mai competentă listă pentru europarlamentare: ” Participarea direct a Silviei Galben la cursa pentru Bruxelles, este o decizie luată având în vedere două aspect: eficiența ei politică și munca depusă în interiorul organizației. Cu siguranță, merită acest loc, pentru că e o colegă implicată și harnică și vorbește fluent patru limbi: engleza, franceza, maghiară și sârba”, a explicat Simionca.

Silvia Galben a ținut să îi mulțumească lui Ionuț Simionca, dar și PMP BN pentru încredere, dar a precizat  că, deși, este conștientă de faptul că locul 14 nu este unul eligibil, ea va munci cât se poate de mult și de serios în campania electoral ce , practice, déjà a început.

În ceea ce privește obiectivele PMP , prim-vicepreședintele Caius Cârcu a vorbit despre obținerea a unui scor mult peste media partidului, mai précis 10%. El a mai precizat că, important este să meargă oamenii la vot, punctând următoarele: ” Lista PMP este deschisă de omul care știe cea mai multă politică externă: Traian Băsescu”.

Precizăm faptul că, în conferința de presă de astăzi de la sediul PMP BN, a fost present  Alexander Kulitz, reprezentant al partidului FDP, membru al Parlamentului German, FDP făcând parte la nivel European din grupul ALDE.