PNL a lansat un sondaj pentru a afla care sunt nevoile şi dorinţele bistriţenilor

842

Liberalii bistriţeni au lansat astăzi în spaţiul public un sondaj public pentru a afla de la sursă, adică de la cetăţenii municipiului Bistriţa care le sunt dorinţele şi nevoile. Ei au spus că ideea de a iniția un sondaj pe site-ul Primăriei cu tema “Ce-și doresc  cetățenii” s-a lovit de indiferența administrației PSD a orașului: “După aproape două luni de așteptare a unui răspuns din partea primarului, viceprimarului și a consilierilor locali PSD-ALDE, iată că demarăm acest sondaj fără sprijinul acestora.  Un oraș nu poate fi condus fără sprijinul și participarea cetățenilor. Întotdeauna cetățenii știu cel mai bine unde, ce s-a greșit și ce trebuie făcut. Orice viziune administrativă are ca piatră de temelie PĂREREA CETĂȚEANULUI!”, susţin liderii liberali bistriţeni.

Sondajul poate fi completat aici: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDXzIGHX6Y5UDHvS3FtYlotbgM2w8V0QIJVAPFGGdXRzHXEA/viewform

Mai mult, liberalii critică viziunea autocratică a primarului Ovidiu Teodor Creţu, cerând următoarele: “Să încetăm odată cu ideea că cei aleși știu mai bine decât locuitorii ce anume este mai bine pentru oraș. Prin participarea la acest sondaj, fie el și online, cetățenii au ocazia să-și expună părerea și să arate că orașul este al lor și nu al unor conducători vremelnici. Sprijinul mass-media este esențial în acest sens, iar promovarea sondajului devine un act civic”.

 

“Este timpul să  arătăm tuturor că o comunitate nu poate fi ignorată la nesfârșit. Orașul este al dumneavoastră, stimați cetățeni! Este momentul să ne lămurim, odată pentru totdeauna,  ce drum edilitar alegem pentru copiii și nepoții noștri”, a conchis preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan.