PNL și PSD au depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

82

PNL Bistrița-Năsăud și PSD Bistrița-Năsăud au depus miercuri, la Biroul Electoral Județean, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. 

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a declarat că formațiunea politică din care face parte are ”cea mai bună echipă”.

Am depus candidaturile colegilor noștri pentru alegerile parlamentare. Consider, și nu cred că sunt subiectiv deloc, că avem cea mai bună listă. La Camera Deputaților deschidem cu domnul deputat Robert Sighiartău, secretar general al PNL, un om care și-a făcut o notorietate foarte bună la nivel național. Continuăm cu doamna Diana Morar – secretar de stat, de asemenea, un coleg care a arătat care sunt competențele ei. Pe locul trei este domnul Florin Urîte – un om de afaceri, un bun manager, un om care ar aduce un plus valoare în Parlamentul României. La Senat, pe primul loc îl avem pe domnul Ovidiu Florean – inginer electromecanic, secretar general al filialei, un om integru, ale cărui competențe se vor regăsi în Parlament. Așteptăm cu încredere votul oamenilor. Vom fi într-o campanie electorală intensă. Partea de precampanie aproape că a lipsit, dar vom recupera, vom merge în teren, vom avea mesaje corecte, ne bazăm pe Guvernul României și pe politice pe care Guvernul le-a derulat până în acest moment, într-o situație de criză. Avem încredere că, după alegerile parlamentare, autoritățile locale, Parlamentul României și Guvernul vor trece la treabă și vom asista la un proces de reconstrucție a țării”, a declarat liderul liberalilor bistrițeni, Ioan Turc.

Totodată, social democrații spun că lista PSD cuprinde ”oameni cu expertiză și experiență”.

Avem la Camera Deputaților pe Daniel Suciu, Bogdan Ivan – Gruia și Ciprian Ceclan-Oprea. Sigur că avem și reprezentanții tinerilor pe lista Camerei Deputaților – Anamaria Todor, Marius Nicolae Muti, Iulia-Maria Runcan , Paul Vasile Pop. La Senat, lista este deschisă de Ioan Deneș, urmat de Romulus Virgil Rus, Andra Elisabeta Bolboacă și Nicolae Grațian Crișan. Vă subliniez că avem oamenii cei mai serioși și cinstiți. Îi cunosc foarte bine pe fiecare și vom trimite în Parlamentul României oameni cu expertiză”, a declarat preşedintele executiv al PSD Bistriţa-Năsăud, Nicolae Moldovan.

Alegerile parlamentare vor avea loc la data de 6 decembrie 2020.