”Pot vorbi cu Dumnezeu prin smartphone?

207

Departamentul Misionar din cadrul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, cu binecuvântarea ÎPS Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, organizează vineri, 18 octombrie, ora 18:00, la Centrul Cultural Arta din Municipiul Dej, conferința cu tema: ”Pot vorbi cu Dumnezeu prin smartphone? – Provocări pentru viața spirituală a tânărului creștin” susținută de Pr. Lect. Univ. Dr. Liviu Vidican-Manci.

Potrivit organizatorilor, acest eveniment cultural își propune să ofere posibile răspunsuri legate de provocările din mediul online. În mod concret, cum să folosim eficient rețelele de socializare, în scop practic, ca utilizarea lor să nu fie o pierdere de timp. Evenimentul va fi moderat de scriitorul Menuț Maximinian.

Evenimentul a fost inițiat de către Raul Pap, preot paroh in localitatea Ciceu Poieni, comuna Căianu Mic! Preotul Raul Pap deține și funcția de coordonator al Departamentului Misionar din cadrul Mitropoliei Clujului. Manifestarea este susținută și de primăria comunei Căianu Mic și de primarul Paul Știr.