Prefectul Ovidiu Frenţ către comunicatorii din structurile MAI: Este foarte important ca și în acest an să comunicăm la fel de bine

338

Prezent la evaluarea activității IPJ BN pe anul 2018, prefectul județului, Ovidiu Victor Frenț, a vorbit laudativ la adresa activităţii poliţiştilor bistriţeni. De asemenea, el a mulţumit tuturor comunicatorilor din structurile MAI, cărora le-a cerut să comunice cel puţin la fel de bine precum în 2018.

„Ca și în fiecare an, venim să asistăm la prezentarea bilanțului activității anului anterior și mă bucură și vă felicit pentru faptul că rata infracționalității este în scădere. Avem, după cum se știe deja, o colaborare interinstituțională foarte bună.

O felicit pe dna subinspector Mihaela Schreiner pentrul proiectul ”STOP Bullyingului în școli” pentru că ceea ce dumneavoastră întâmpinați ca și probleme pleacă de undeva de la vârste fragede, de la copiii și elevii care trebuie să înțeleagă că există și drumul drept și că acela este mult mai frumos, mai sigur și fără pericole decât atunci când putem să deviem.

Vă sprijinim și în acest an și este foarte important ca și în acest an să comunicăm la fel de bine, chiar dacă uneori procedurile sunt câteodată mai restrictive pe comunicare, dar ne-am asumat acest lucru.

Comunicarea pe care am realizat-o prin Cancelaria Prefectului, prin purtătorii de cuvânt – și aici îi mulțumesc doamnei Crina Sîrb și celorlalți colegi comunicatori din cadrul inspectoratelor #MAI județene – au făcut să ne deschidem mai mult către comunitatea în care trăim și lucrăm.

Aveți un rol foarte important în comunitatea noastră, aveți și acest statut dublu de militar și de funcționar public care înseamnă atribuții în plus pentru că și natura muncii este una cu specific și cu grad ridicat de risc.

Mă bucur că în anul trecut s-a consolidat și echipa de conducere a inspectoratului care sper să se definitiveze, este o echipă foarte bună care a demonstrat acest lucru și prin ceea ce au prezentat astăzi.

Felicitări inspectorului şef, dl. comisar de poliție, Mihai Ovidiu Lupșa, dumneavoastră și întregii echipe. Nu în ultimul rând, mă bucur că este prezent la evaluarea activiății şi inspectorul general al Poliţiei Române, dl. chestor general de poliţie, Ioan Buda, acesta fiind un semn al recunoașterii muncii dumneavoastră
Mult succes, felicitări și un an cât mai bun!”