Prefectul Stelian Dolha, în vizită la compania Rombat (FOTO)

63

Cu prilejul pensionării celui care vreme de patru decenii a condus compania Rombat – Ioan Repede, prefectul Stelian Dolha a efectuat o vizită la acest important agent economic din județul Bistrița-Năsăud.

Potrivit Instituției Prefectului, Stelian Dolha a vizitat compania ROMBAT pentru a-i transmite fostului director general, Ioan Repede, respectul pentru întreaga carieră.

”Ioan Repede este pentru Bistrița-Năsăud, prin cariera sa, un exemplu de bună practică în ce privește gestiunea afacerilor, este un simbol al succesului. A contribuit la crearea de locuri de muncă pentru cetățeni, s-a luptat pentru continuitatea companiei și, mai mult, pentru dezvoltarea ei, contribuind, astfel, și la prosperitatea județului. Noul director, Alin Romulus Ioaneș, are o misiune ambițioasă, cea de a duce o tradiție mai departe și de a se ridica la standardele cu care domnul Repede ne-a obișnuit! Mă bucur că liderul național din Bistrița-Năsăud în producția de baterii auto se concentrează în continuare și pe energia verde, energia viitorului. Îi urez întregii companii mult succes în dezvoltare și tehnologizare!”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Reamintim că Ioan Repede s-a retras din activitate după 41 de ani de carieră, prilej cu care a primit și o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița.