Președintele CJ Bistrița-Năsăud: Oficial, s-a pus temelia noii Săli Polivalente din Unirea

155

S-a pus temelia noii Săli Polivalente din Complexul Wonderland – Unirea, fiind montați toți cei 659 piloți forați și cele 97 de pahare prefabricate, a anunțat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan. Urmează montarea celor 97 de stâlpi de susținere, 8 dintre ei fiind deja duși pe șantier.

”O lucrare de foarte bună calitate, aflată în grafic, una care va avea ecou în viitor, pentru sportul bistrițean și nu numai. Continuăm munca!”, a precizat Moldovan.

Sala Polivalentă va fi Complexul Wonderland – Unirea va avea peste 2.500 de locuri, o pistă de atletism (132.5 m lungime), un teren de handbal (exterior), un teren de tenis (exterior) și un teren de baschet (exterior). Vor fi amenajate și circa 500 de locuri de parcare, atât pentru autoturisme, cât și pentru autocare. Suprafața întregului complex va fi de 30.166 mp (3 hectare).

Investiția este în valoare de peste 16 milioane de euro, fondurile fiind asigurate de Guvernul României, prin Compania Națională de Investiții. Termenul de finalizare a lucrărilor este anul 2021.