Primarul comunei Spermezeu, Sorin Hognogi va juca pe cartea boicotului la alegerile europarlamentare. Edil de 10 ani, Hognogi și-a anunțat deja o nouă candidatură pentru 2020

542

Liberalul Sorin Hognogi, primar de 10 ani al comunei Spermezeu, a anunțat astăzi, oficial, faptul că el va boicota toate acțiunile politice și electorale care vor viza alegerile europarlamentare. El spune că a luat această decizie cu ceva timp în urmă, mai precis în zilele care au urmat referendumului convocat pentru familia tradițională: ” Am fost extrem de afectat de ceea ce s-a întâmplat la acest referendum, important pentru mine, eu sunt un creștin practicant, arătându-mă mâhnit de cum a jucat PNL. Vă amintiți ce am spus atunci: Ce bine ar fi dacă partidele politice ne-ar copia exemplul și s-ar uni și ele pentru o cauză atât de nobilă: apărarea căsătoriei dintre un bărbat și o femeie! Nu a fost să fie așa, iar partidul meu nu a avut o poziție tranșantă într-o chestiune care nici măcar nu trebuia discutată”, a explicat Hognogi.

El mai reproșează liderilor PNL faptul că nu s-au implicat sufficient de mult în reușita și explicarea necesității referendumului, reproș care i-a fost adresat și candidatului PNL la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis.

Sorin Hognogi mai spune că numărul românilor care vor merge la urne la euroalegeri va fi mult mai mare decât la alegerile precedente: ” Simt că toți nehotărâții, toți cei care până acum nu erau interesați de aceste alegeri, vor ieși la vot”.

 

 

 CATEGORIA: EVENIMENT