Primarul Ioan Scridonesi: ”La Poiana Ilvei, lucrăm pentru finalizarea cadastrului, construirea unei capele, extinderea rețelelor de apă și reabilitarea de străzi”

778

În comuna Poiana Ilvei, primăvara vine cu câteva proiecte notabile pentru administrația condusă de primarul Ioan Scridonesi. Potrivit edilului, lucrările de cadastru sunt în grafic pentru a fi finalizate la termen, în 2020. ”Aceste lucrări au început în primăvara lui 2017 iar, la ora actuală, măsurătorile în teren sunt realizate în proporție de 85 la sută, Trei sectoare au fost afișate deja, încă 10 urmând să fie publicate până la apropiatele sărbători pascale”, a subliniat primarului Ioan Scridonesi.

Pe de altă parte, sunt în plină derulare, lucrările de construire a capelei mortuare, investiție susținută din fondurile europene accesate prin Grupul de Acțiune Locală Bistrița, dar și lucrările de reabilitare a 3 poduri și 5 kilometri de drumuri de interes local – prin Programul Național de Dezvoltare Rurală.

Totodată, imediat ce vremea va permite vom continua treaba în ceea ce privește extinderea rețelelor de apă, realizată fizic în proporție de 40 de procente la ora actuală”, a mai ținut să remarce primarul comunei Poiana Ilvei.