Primarul Mircea Romocea, distins de Asociaţia Oraşelor din România pentru “Performanţă şi succes în administraţia publică”

1112

Asociația Orașelor din România (AOR) aniversează anul acesta 25 de ani de la fondare, drept pentru care asociaţia a ţinut să acorde o serie de o serie de premii și distincții pentru performanțele manageriale și activitatea membrilor. Printre aceştia s-a numărat şi primarul oraşului Năsăud, profesorul Mircea Romocea, edil care a primit distincţia “Performanţă şi succes în administraţia publică”.

Având ca principal scop dialogul activ și relația dintre administrația locală și cea centrală, AOR este una dintre cele patru structuri asociative prevăzute de Legea 215/2001 privind administrația publică locală, ce trebuie consultate obligatoriu în procesul legislativ. În aceşti 25 de ani de existenţă, AOR a contribuit în mod substanţial la întărirea administraţiei publice locale, precum şi la îmbunătăţirea actului administrativ, și este reprezentantă a 216 orașe mici și mijlocii.