Prundu Bârgăului devine începând de astăzi capitala motociclismului din România!

348

Prundu Bârgăului devine începând de astăzi capitala motociclismului din România!

Ne spune chiar primarul comunei Prundu Bârgăului, Doru Crișan. E vorba de ediția cu numărul șase a concursului Hard Enduro Heniu: ”  Suntem aproape de start și ne bucurăm că de la an la an numărul participanților este din ce în ce mai mare. Acum sunt aproximativ 350 de sportivi prezenți în Prundu Bârgăului, gata să pornească într-o nouă aventură, pe noi trasee amenajat de Asociația Off Road Enduro Heniu”, a spus Doru Crișan.
După amiază, de la Prundu Bârgăului se dă startul primei etape de concurs din cadrul Campionatului Național Regional de Hard Enduro al României pentru anul 2019.
Ca în fiecare an, primăria Prundu Bârgăului este printre organizatori și vă așteptăm în număr cât mai mare să vă bucurați, alături de sportivi și de staff-urile care îi însoțesc, de motoare puternice, de frumusețea zonei și ospitalitatea oamenilor.
Competiția Hard Enduro Heniu se desfășoară pe trei trasee de dificultăți diferite unde sportivii vor descoperi zone mirifice, peisaje de vis dar și pâraie interminabile, care le vor pun la grea încercare abilitățile și motoarele.