Robert Sighiartău: ”Alegerile parlamentare – bătălia decisivă pentru dezvoltarea României”

196

Robert Sighiartău candidează pentru un nou mandat de deputat în Parlamentul României și este de părere că alegerile parlamentare din data de 6 decembrie reprezintă o ultimă bătălie împotriva PSD, bătălia de care țara are nevoie pentru a scăpa de PSD și pentru a avea o șansă pentru dezvoltare. 

”Voi deschide lista PNL pentru Camera Deputaților în Bistrița-Năsăud. Acum patru ani, am venit în Parlament cu experiența mea din business și cu ce m-au învățat părinții: să respect munca și morala creștină, căci nu există zidire trainică fără temelie solidă. Am arătat că se poate. De pe băncile opoziției, am reușit să trec patru legi pentru români – creșterea alocațiilor, indexarea alocațiilor cu rata inflației, eliminarea supraaccizei la carburant și a supraimpozitării contractelor part-time. Legile mele au venit în momente de criză pentru părinți, ale căror venituri fuseseră spulberate de inflația produsă de PSD, în momente grele pentru antreprenori și transportatori, când carburantul ajunsese aici mai scump decât oriunde în Europa, și pentru românii care munceau cu contracte de 4 ore, dar erau impozitați ca pentru 8 ore”, a spus Robert Sighiartău.
În cei patru ani de opoziție, deputatul spune că a câștigat experiență administrativă, politică și umană, motiv pentru care este decis să continue.
În opinia liberalului, ca să aibă o șansă reală de dezvoltare în următorii 4 ani, România trebuie să ”scape de PSD”.
”După victoriile PNL la europarlamentare, prezidențiale și locale, sunt gata să mă implic în bătălia din 6 decembrie contra PSD. Este bătălia decisivă pentru dezvoltarea României. Ca să dezvoltăm România avem nevoie de patru ani de stabilitate, de colaborare între Președintele Iohannis, Guvernul PNL și Parlament, de patru ani fără PSD”, a mai precizat Robert Sighiartău.