Șase candidați, în cursa pentru postul de director al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc”

236

Șase candidați s-au înscris în cursa pentru postul de director al Centrului Cultural Municipal ”George Coșbuc” din cadrul Primăriei Bistrița. 

Cele şase persoane înscrise în concurs sunt Mihai Berbunschi – actualul manager interimar la Palatul Culturii, Gavril Țărmure – managerul Centrului Judeţean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Ciprian Moldovan – jurnalist, Ion Bradea – consilier al președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, și fost director de marketing Metropolis), Claudiu Șular – profesor la Colegiul Național Liviu Rebreanu și fost director al Liceului de Muzică ”Tudor Jarda”) și Florin Ormenişan – tenor.

Fiecare dintre cei șase candidați au depus câte un proiect de management, acestea urmând să fie analizate de către o comisie de evaluare, numită prin dispoziţia primarului Ioan Turc.

Primele rezultate se vor afișa pe 30 martie. Cei nemulțumiți de acestea pot depune contestație până a doua zi, la ora 16.00. Contestațiile vor fi rezolvate pe 1 aprilie.

Ulterior, pe data de 5 aprilie, este programată proba de interviu, la care vor participa candidații care au trecut de etapa de selecție a dosarelor.

Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate pe data de 8 aprilie.