SE CIRCULĂ TOT MAI HAOTIC: Doi minori răniți de o mașină ce a ricoșat în urma unui impact, un autovehicul a spart ușa unui garaj din Salva

428

Primul accident a avut loc pe Calea Moldovei din municipiul Bistrița, din verificările efectuate la fața locului, a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 37 de ani din Bistrița, care conducea o autoutilitară, nu ar fi acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motociclu, condus de un tânăr de 17 ani.

Din impact, vehiculul condus de tânărul de 17 ani a ricoșat, accidentându-i pe doi minori de 12 și 17 ani, care se aflau în zonă. Conducătorii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Al doilea eveniment rutier a avut loc în Salva pe direcția Mocod, pe DN 17 D. Șoferul unei autoutilitare, un bărbat de 42 de ani, din Salva, care circula pe direcția Salva-Mocod, din cauza nepăstrării unei distanțe corespunzătoare, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula în fața sa și care ar fi oprit pentru a efectua un viraj spre stânga, condus de o femeie de 22 de ani, din Năsăud.

 

În urma impactului, autoturismul condus de femeie a fost proiectat în poarta de acces a unui garaj, unde a lovit un autoturism parcat regulamentar, iar autoutilitara a fost proiectată în poarta de acces a unui imobil.

 

Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a șoferiței. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest-rezultate negative. Polițiștii din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.