Sorin Hangan: „Organizaţia Municipală a PNL nu a sărbătorit la modul concret victoria lui Iohannis la primul tur. Normalitatea nu are parte de lauri ci de bun simţ

584

Liberalii bistrițeni pregătesc vizita în Bistrița a candidatului PNL la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis. Acesta este așteptat sâmbătă, 16 noiembrie, la un miting electoral în Sala Polivalentă.

  

Până atunci însă, liderul liberalilor bistrițeni, Sorin Hangan a ținut să le mulțumească tuturor bistrițenilor pentru votul dat președintelui Klaus Iohannis, adică peste 48%: ” Meritul principal al rezultatului de peste 48% în favoarea lui Iohannis este al bistriţenilor. Aceştia au conştientizat că au deja un preşedinte corect, luptător, iar schimbarea de dragul schimbării nu este necesară. Românii au ales un preşedinte care ştie să spună mulţumesc şi care, iată, sâmbătă vine la Bistriţa pentru a ne arăta că normalitatea în această ţară este singura şansă de însănătoşire a societăţii. Este evident că, PNL Bistriţa a transmis alegătorilor mesaje corecte, fără atacuri jenante şi suburbane la adresa celorlalţi candidaţi”, a spus Hangan.

 

Hangan a mai precizat faptul că,  organizaţia Municipală a PNL nu a sărbătorit la modul concret victoria lui Iohannis la primul tur, el, precizând că: ” normalitatea nu are parte de lauri ci de bun simţ. Bistriţa normală este parte integrantă din România normală. Până acolo este un drum anevoios, mai ales după 11 ani de pesedism la primărie şi mulţi alţii la guvernare. PNL Bistriţa nu sărbătoreşte ci cere scuze cetăţenilor pentru greşelile altora. Nu este un exerciţiu de imagine electorală, este o parte de normalitate. Aşa trebuie să fie un politician normal într-o Românie normală. Să ştie să spună „mulţumesc” şi „am greşit”, expresia „la revedere” o învaţă pe parcurs. Până-n iunie anul viitor, PSD are tot timpul”, a conchis  Hangan.