Sorin Hangan, salt la beregata lui Cristian Niculae: La viceprimarul Bistriței infatuarea și-a dat mâna cu disprețul față de cetățeni.

476

Preşedintele PNL Bistriţa, Sorin Hangan, se lansează într-un atac fără precedent la adresa viceprimarului Cristian Niculae, la rându-i preşedintele organizaţiei PSD. Atacul vine după ce Niculae a declarat că „oricare dintre politicienii care va candida și va câștiga alegerile din 2020 în afara de mine, va avea nevoie de cel puțin doi ani, poate trei, pentru a înțelege toate aceste mecanisme ale administrației locale, în speță a municipiului Bistrița”.

Sorin Hangan: „ Am crezut că infatuarea nu este o boală cu transmisie pe linie de partid. Azi, luni 18 februarie 2019, declar solemn că m-am înșelat. Am auzit-o pe doamna Dâncilă spunând că a scos țara din noroaie și pe viceprimarul Bistriței, Cristian Niculae, care a susținut că oricine va fi ales primar în afara dânsului nu s-ar pricepe să conducă primăria!
Infatuarea are o limită superioară care se numește nesimțire. Dacă la doamna Dăncilă nesimțirea poate fi numită slugărnicie patologică, la viceprimarul Bistriței infatuarea și-a dat mâna cu disprețul față de cetățeni.
Cum să spui că domnul Crețu este onest când timp de zece ani a mințit cetățenii că Bistrița va deveni europeană, turistică și se va învârti după soare? Ce tupeu să ai ca persoană publică și politică când cetățeni ai Bistriței dintr-un cartier se spală la lighean iar copiii lor, elevi fiind, merg la toaleta școlii aflată în fundul curții?
Domnul viceprimar Niculae mai spune că sunt în derulare proiecte de 100 milioane de euro. Obsesia asta pentru cifre i se trage de la bugetul statului, că doar avem cel mai mare buget din istorie pe hârtie.
Mai spune viceprimarul Bistriței, fără să aibă un dram de rușine civică, faptul că primarul Ovidiu Crețu se pricepe, acceptă idei, iar el, măria sa viceprimarul va continua munca neobosită dusă de actualul edil! Inimaginabil!
O să repet la nesfârșit faptul că Bistrița are infrastructura praf, că s-au investit milioane de euro într-o pârtie care a funcționat 20 zile în doi ani, că nici până acum nu s-au pus bariere la trecerile cu calea ferată, că parcul industrial este gol, că fostele centrale termice sunt focare de infecție în fiecare cartier, că eliminarea spațiului verde din Piața Centrală este o crimă, că nu s-a construit o grădiniță în zece ani etc. Iar Cristian Niculae vrea să fie continuatorul muncii primarului Crețu?
Sunt consilier local liberal, dar eu vă spun franc domnule viceprimar Nicolae: Oricine va ajunge primar în afara dumneavoastră îi vor trebui doi ani să repare toate prostiile făcute de administrația PSD în 12 ani! Dar va repara, nu va lăsa Bistrița să iasă la pensie înainte de a-i oferi o viață citadină normală. Asta așteaptă cetățenii, nu să moșteniți scaunul de primar pe linie de partid”.