Stelian Dolha a depus jurământul pentru funcția de prefect (FOTO)

160

De astăzi, 5 octombrie, după depunerea jurământului, Stelian Dolha este din nou prefectul județului Bistrița-Năsăud, funcție în care a fost numit în ședința de Guvern din 2 octombrie 2020.

”Am revenit în conducerea Instituției Prefectului pentru a reprezenta Guvernul României și proiectele acestuia, dar și pentru că din această funcție mă pot implica cel mai bine, în momentul de față, pentru a sprijini locuitorii din Bistrița-Năsăud, în slujba cărora sunt 7 zile din 7. Avem de parcurs un drum anevoios în care să contribuim la transformarea instituțiilor și a relațiilor acestora cu cetățenii, în care trebuie să transparentizăm activitatea lor. Este esențial să punem umărul pentru ca proiectele serioase pentru acest județ să prindă contur”, a transmis prefectul Stelian Dolha.

Reamintim că,  în perioada decembrie 2019 – august 2020, Stelian Dolha a mai fost prefect al județului Bistrița-Năsăud, dar a renunțat la această funcție pentru a se putea implica în campania electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie.