Stelian Dolha: Este era tinerilor, o eră a tinerilor care contează

107

Candidatul Alianței PNL-USR-PLUS la președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, consideră că tinerii sunt cei care ar trebui să decidă viitorul orașului Năsăud, motiv pentru care susține candidatura lui Dorin Vlașin la funcția de primar al orașului academicienilor. 

”M-am bucurat să văd la Năsăud o comunitate de tineri din a căror privire am putut citi implicarea în ceea ce definește o comunitate, tineri care au conștientizat că nu mai pot sta deoparte, care știu că soarta comunității stă în puterea lor, în votul lor, în vocea pe care și-o aleg să-i reprezinte. De la Năsăud, lucrurile se văd astfel. Aici, Partidul Național Liberal și Dorin Vlașin au reușit să mobilizeze atâția tineri implicați, iar acest lucru este impresionant. Progresul stă în viziunea tinerilor”, a precizat Stelian Dolha.

În opinia liberalului, tinerii sunt cei care ar trebui să decidă viitorul orașului Năsăud.

”Viitorul Năsăudului, orașul academicienilor, peste care s-a lăsat praful, trebuie să fie decis de tineri. Este era tinerilor, o eră a tinerilor care contează! Cred în voi!”, a adăugat sursa citată. (PE)

Ziua de azi este despre tineri și despre schimbare.

M-am bucurat să văd la Năsăud o comunitate de tineri din a căror privire am putut citi implicarea în ceea ce definește o comunitate, tineri care au conștientizat că nu mai pot sta deoparte, care știu că soarta comunității stă în puterea lor, în votul lor, în vocea pe care și-o aleg să-i reprezinte.De la Năsăud, lucrurile se văd astfel. Aici, Partidul Național Liberal și Dorin Vlașin au reușit să mobilizeze atâția tineri implicați, iar acest lucru este impresionant.Progresul stă în viziunea tinerilor. Viitorul Năsăudului, orașul academicienilor, peste care s-a lăsat praful, trebuie să fie decis de tineri. Este era tinerilor, o eră a tinerilor care contează! Cred în voi!

Publicată de Stelian Dolha pe Luni, 14 septembrie 2020